Suomen parhaat lahjakortit

lahjakorttivaihtoehtoja

Lahjakortti on ihanteellinen lahja monella tapaa. Se on loistava valinta, jos haluat antaa jollekulle juuri sellaisen lahjan kuin hän on toivonutkin – oikea malli, koko tai väri ilman, että sinun tarvitsee itse selvittää lahjan saajalta tai hänen lähipiiriltään lahjaa koskevia toiveita. Lahjakortti antaa saajalleen vapauden valita juuri sellaisen lahjan kuin hän itse haluaa.

Jos juhlaan on enää muutama päivä aikaa, lahjakortti on loistava viime hetken vaihtoehto, sillä se saapuu taatusti ajoissa. Lähes kaikki yritykset tarjoavat nykypäivänä sähköisessä muodossa olevia lahjakortteja, jotka saa ostettua helposti ja nopeasti netistä. Lahjakortti toimitetaan sähköpostitse muutaman sekunnin kuluttua ostosta ja sen voi halutessaan tulostaa tai toimittaa lahjan saajan omaan sähköpostiin.

Alta löydät 10 Suomen parasta lahjakorttia, toivottavasti löydät niistä sopivan etsimääsi tilanteeseen!

10 parasta lahjakorttia Suomessa

Netflix: Viinipullo, villasukat ja mikropoppareita lahjakortin kylkeen, niin puitteet täydelliselle leffaillalle tai sarjamaratonille on taattu.

Elämyslahjat: Avoimelta lahjakortilta löytyy yli 1200 elämysvaihtoehtoa, joista lahjan saaja saa valita mieluisen. Voisiko lahjan saajan mieleen olla tandemhyppy, panimovierailu tai karting?

Vaatekauppa: Ehkä päivänsankarilla on tarvetta lämpimille neuleille tai uusille farkuille? Tämä lahjakortti mahdollistaa viimeisintä huutoa olevien muotikuteiden hankkimisen.

Ravintola: Klassinen lahjakorttivaihtoehto on ravintolalahjakortti, joka toimii tilanteessa kuin tilanteessa! Ei jätä ketään nälkäiseksi.

Wolt: Tykkääkö lahjan saaja tilata ruokaa kotiin? Jos hänen asuinkaupungissaan toimii tämä ruuankuljetuspalvelu, Wolt-krediitit ovat sinun valintasi!

Urheiluliike: Loistava valinta sporttiselle kaverille! Urheiluhullun kaapista löytyy jo ehkä kaikki tarpeellinen, mutta aina tulee tarvetta sporttivaatteiden tai -välineiden uusimiselle.

Loma: Erilaiset matka- ja majoituslahjakortit ovat hyviä vaihtoehtoja silloin, kun etsitään arvokkaampaa lahjakorttia esimerkiksi pyöreitä täyttävälle syntymäpäiväsankarille.

PlayStation tai Xbox: Näillä lahjakorteilla päivänsankari voi hankkia viimeisimmät pelit, niiden lisäosat tai elokuvat. Sopii lahjaksi kaikille peleistä kiinnostuneille ja pelikonsolin omistaville.

Hemmottelu: Hierontaa tai kauneushoitoja, hemmottelulahjakortti sopii lahjaksi lähes kenelle tahansa!

Spotify: Volat kaakkoon! Ehkä lahjan saajalta löytyy jo Spotify-tili, mutta eikö olisi mukavaa, jos kuukausimaksun voisi maksaa suoraveloituksen sijaan lahjakortilla?

Kirjoittaja: Essi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s